Produktoversikt

HD Pentax 1.4X

Publisert 06.02.2014 17:49

HD Pentax-DA AF Rear Converter 1,4X AW

 

 

Image of xxflds3f3l1wj12mqimi

En etterlengtet nyhet for alle Pentax-eiere kommer snart, det er en værsikret telekonverter på 1,4x som fungerer med autofokus.


HD Pentax-DA AF Rear Converter 1,4X AW

Ved å montere denne konverteren mellom kamerahuset og objektivet, forlenges brennvidden med 1,4X. En smidig løsning, da konverteren kun er 2 cm lang. Til tross for at brennvidden økes, så beholdes nærgrensen, som gir nye muligheter for det benyttede objektivet. Som vanlig med konvertere, faller lysstyrken, og i dette tilfellet med en blender. Som flertallet av Pentax-objektiver, er den også værsikret for å passe inn i Pentax ”outdoor-filosofi”.

Autofokus-funksjon
Dette blir den første konverteren noensinne for Pentax som fungerer fullt ut med autofokusfunksjonen i objektivene, og det gjelder både objektiver som bruker kameraets AF-motor, og de objektivene som har en innebygget AF motor (som f.eks. SDM & DC-serien).** 

**Kameraets firmware må være oppdatert til siste versjon, og objektivene må ha en lysstyrke på minst 4,0 for at autofokus skal fungere. Kompatible kameraer er: K-3, K-50, K-500, K-30, K-5 II, K-5 IIs. K-5, K-01, K-7 og K-r.

Bildekvalitet/optisk konstruksjon
Konverteren har den samme høye optiske kvaliteten som Pentax objektivene er kjent for, og er også utstyrt med den nyeste antirefleksbehandlingen, Pentax HD-coating.

Pris og levering
Pentax Rear Converter 1,4x er på lager fra 20.mars og vil koste kr 3.995,- inkl. mva.

Kan bestilles her

undefined