Produktoversikt

HD Pentax D FA 70-210mm

Publisert 23.01.2020 16:16
Et nytt profesjonelt telezoom-objektiv fra Pentax

RICOH-HD_PENTAX_DFA_70_210mm-org
Pentax introduserer et nytt kompakt, lett telezoom-objektiv.
Splitter nye HD Pentax-D FA 70-210mm f/ ED SDM WR kombinerer et slankt design med enestående optisk ytelse.

Dette objektivet er designet for Pentax K-mount, dekker en 35mm bildesirkel, og fungerer også med APS-C sensorer. Zoomområdet fungerer bra for både portrett, sport og dyreliv.
HD Pentax-D FA 70-210mm f/ ED SDM WR-objektiv tilbyr en værbestandig konstruksjon som lar eieren bruke det i tøffe utemiljøer, slik som snø, regn og tåke. Objektivet har 20-elements, 14-gruppers optikk, inneholder tre ED (ekstra lav dispersjon) glasselementer og to anomal dispersjon glasselementer for å gi bilder med høy kontrast, høy oppløsning og skarphet helt ut i hjørnene, samtidig som de effektivt kompenserer for forvrengning, kromatisk og koma-aberrasjoner.
Objektivet veier ca 819 gram.

Bruken av høykvalitets, flerlags HD-coating optimaliserer den generelle ytelsen, samtidig som det sikrer skarphet fra kant til kant, og minimerer gjenskinn og spøkelsesbilder i bakgrunnsbelyste situasjoner. HD Pentax-D FA 70-210mm f/ ED SDM WR-objektiv har SP (Super Protect)-belegg på overflaten – dette belegget er svært avvisende overfor vann, fett og smuss, noe som gjør det enkelt å tørke av flekker som for eksempel fingeravtrykk. 

Takket være en minimum fokuseringsavstand på 0,95 meter og en maksimal forstørrelse på 0,32, ganger gir den en fotografisk dekning som er mye større enn for tidligere modeller. Med en ni-bladet blender gir HD Pentax-D FA 70-210mm f/ ED SDM WR deg en fantastisk bokeh-effekt i for- og bakgrunnen.

Egenskaper
Vekt: 819 gram
To-trinns fokusområdebegrensning, for å minimere AF-driftstid
Ni-bladet, sirkelformet blender
SDM (Supersonic Direct-Drive Motor) for å sikre stille og rask AF
Værbestandig
SP (Super Protect)-coating

Kan bestilles her