Produktoversikt

Ricoh GR III HDF

Publisert 28.03.2024 12:00
slide-gr3_hdf
Ricoh GR III HDF og GR IIIx HDF

Ricoh fortsetter å bygge videre på fjorårets sterke etterspørsel etter avanserte kompaktkameraer med lanseringen av to nye versjoner av de populære Ricoh GR III og GRIIIx. 
 
Både Ricoh GR III og GR IIIx er kompakte digitalkameraer som er kjent for sin eksepsjonelle bildekvalitet og bærbarhet. Med sin store APS-C-sensor har begge kameraene en imponerende oppløsning og et dynamisk område som er ideelt for å ta detaljerte og levende bilder. I dag lanserer Ricoh to nye modeller i GR-serien, Ricoh GR III HDF og GR IIIx HDF. 
 
De nye modellene Ricoh GR III HDF og GR IIIx HDF er utstyrt med en ny filterfunksjon som forbedrer den personlige historiefortellingen. Med én enkelt handling kan brukerne sømløst bytte til det nylig integrerte HDF-filteret (Highlight Diffusion Filter) i de nyeste modellene. Det nye filteret fremhever høylysene og gir mykere bilder. Dette spesialeffektfilteret gjør høylysene diffuse og skaper en mild uskarphet langs kantene, noe som gir en nostalgisk følelse som minner om filmfotografering eller filmbilder. HDF-funksjonen gjør det mulig å veksle mellom to forskjellige visuelle stiler: de skarpe, fokuserte bildene som er karakteristiske for RICOH GR-serien, og de myke, drømmende effektene som oppnås med HDF.  
Nytt på begge kameraene er også fargen på utløserknappen. Den er endret til grå-sølv for å symbolisere den enkle endringen i det visuelle uttrykket. Standardinnstillingen for Fn-knappen (Function) er også endret til å slå på/av HDF. Brukeren kan også velge en annen funksjon som standardinnstilling for Fn-knappen. 
 
Begge kameraene er utstyrt med de samme avanserte funksjonene som tidligere modeller, for eksempel bildestabilisering i kamerahuset, høyhastighets autofokus og kontroller som kan tilpasses av brukeren. Ricoh GR III HDF og GR IIIx HDF gir fotografer de verktøyene de trenger for å slippe kreativiteten løs og enkelt ta fantastiske bilder. Enten du er en erfaren profesjonell eller en entusiastisk hobbyfotograf, er disse kameraene perfekte følgesvenner når du skal dokumentere hverdagslige øyeblikk og utforske verden rundt deg. 
 
Pris og levering 
 
De nye kameraene begynner å bli levert i april 2024. 
Anbefalt salgspris er: 
 
Ricoh GR III HDF – kr 14.290,- inkl. mva. 
Ricoh GR IIIx HDF – kr 14.890,- inkl. mva. 

Viktige spesifikasjoner 
 
• HDF - høylys-diffusjonsfilter 
• Sensor i APS-C-størrelse 
• Kompakt størrelse  
• Bildestabilisering 
• Kontroller som kan tilpasses av brukeren