Produktoversikt

UV filter Real Pro

Kenko Realpro serien er produsert i Kenkos høyeste kvalitetstandard. Realpro serien tar sikte på å møte såvel profesjonelle som amatørfotografers krav, som blir mer og mer krevende og spesifikke.
 
Filteret som holder seg rent og klart lenge.
Den viktigste egenskapen hos Realpro serien er Anti-Stain Coating (ASC) som representerer en ny generasjon av Kenko coating teknologi. Takket være en ny formel for coating på overflaten av Realpro filteret, vil fukt og vann formes til dråper og renne av filteret. Dermed trenger du ikke å rengjøre filteret like ofte, og rengjøringen blir enklere og sikrere. På grunn av den glatte filteroverflaten, kan støv og flekker tørkes bort lettere, siden det ikke fester seg så hardt på glasset. Tiden du bruker på etterbehandling og rengjøring blir mye kortere. Denne funksjonen verdsettes høyt av fotografer som fotograferer utomdørs og i ulike værforhold.
 
Beskytt bildene mot UV-lys

Realpro UV er flerfunksjons-filter som blokkerer UV-lys - årsaken til uklart og disig bilde en solskinnsdag. Realpro UV-filter bruker UV-CUT glass som blokkerer uønskede UV-stråler før lyset kommer ut fr filteret. Denne typen glass har en svak gul nyanse, det blir ingen negativ effekt på bildet. Realpro UV-filter er et universalt filter, som også fungerer som en beskyttelse for linsen. 

Sorter
Bilde Produkt Pris Kjøp
Kenko RealPro UV

62mm Kenko RealPro UV

UV filter med multicoating

  • kr 645,00
  • (ink. mva)
Kenko RealPro UV

82mm Kenko RealPro UV

UV filter med multicoating

  • kr 995,00
  • (ink. mva)