Produktoversikt

HD PENTAX-DA★ 16-50 mm

Publisert 19.07.2021 13:27
x1000w-web_HD_PENTAX-DA__16-50mmF2_8ED_PLM_AW_imag
PENTAX
annonserer lanseringen av HD PENTAX-DA★ 16-50 mm F2.8ED PLM AW.  Designet for den nye generasjonen Star-seriene med objektiver for bruk med PENTAX APS-C-format digitale speilreflekskameraer, har dette standard zoomobjektivet en stor, åpen blenderåpning på F2.8 over hele zoomområdet for å gi deg eksepsjonell optisk ytelse.
Ved å integrere siste optiske designteknologier, har optikken blitt fullstendig redesignet for å sikre høyoppløselige bilder og høy kontrast selv med åpen blenderåpning. Sammenlignet med den eksisterende smc PENTAX-DA★ 16-50 mm F2.8ED AL[IF]SDM, som ble lansert i juli 2007, leverer dette objektivet forbedret bildeytelse.
Det har også integrert en PLM (Pulse Motor) for første gang i et objektiv med stor blenderåpning, for å sikre autofokus med høy hastighet og lite støy. Det er også finjustert for større brukervennlighet i manuelt fokus. Det nye zoomobjektivet lar brukerne få glede av fotograferingsprosessen i henhold til sine egne preferanser.
 
Hovedfunksjoner:

En ny generasjon objektiver for optimal bildekvalitet
Designet som et medlem av den nye generasjon Star-serier, kompenserer dette objektivet for ulike avvik til et minimum og gir skarpe, klare bilder i kantene, ikke bare midt i bildefeltet. Den leverer eksepsjonelt høy oppløsningsstyrke og enestående kontrast selv ved åpen blenderåpning. Det gjør at du kan ta vakre bilder med en jevn overgang av bokeh-effekt (defokus) og få god dybdeskarphet.

Høyhastighets AF-system med en minimum fokuseringsavstand på 0,3 meter
Dette zoomobjektivet har et nylig designet optisk system med en lettere og mer kompakt fokuslinsegruppe. En avansert PLM (Pulse Motor) sikrer jevn, høyhastighets autofokusdrift med minimal driftsstøy.

Elektromagnetisk membranmekanisme
Objektivet har en elektromagnetisk membranstyringsmekanisme som sikrer eksponeringskontroll med høy presisjon. Det lar også brukeren ta opp video med automatisk eksponeringskontroll, selv når det er store forskjeller i lysstyrke under videoopptaket. En sirkulær membran med ni blader gir en naturlig, vakker bokeh-effekt (defokus).

Støvsikker, værresistent konstruksjon
Utviklet som en AW-modell (All Weather), har dette zoomobjektivet en støvtett, værbestandig konstruksjon som forhindrer inntrengning av vann og støvpartikler. Et SP-belegg (Super Protect) holder objektivets frontflate fri for støv og flekker.

Uanstrengt manuell betjening
Quick-Shift Focus-system gir deg et øyeblikkelig skifte til manuelt fokus. Etter at du har trykket på kameraets utløserknapp, vil motivet låses i fokus under autofokus, ved å trykke kameraets utløserknapp halvveis ned; dette systemet kan brukes når som helst under AF-drift.

Pris og levering:
HD PENTAX-DA★ 16-50 mm F2.8ED PLM AW vil bli tilgjengelig i august 2021
Pris: Kr. 17.695,- 
Bestilles
her