Produktoversikt

Actionkamera WG-M1

Publisert 11.09.2014 10:30

Banner-wg-m1
RICOH-WG-M1RICOH-WG-M1_1
Ricoh har produsert flere kameramodeller for tøffe tak, og mange brukere benytter dem som actionkameraer, ettersom de er støtsikre og vanntette, men det som virkelig skiller de rendyrkede actionkameraene fra de andre, er et ekstremt vidvinkelobjektiv. Det har Ricoh tatt konsekvensen av, og lanserer nå en rendyrket actionmodell, WG-M1.


Designet for tøffe tak

Robust, kuldesikker og vanntett design. Kameraet er vanntett ned til 10 meters dyp, uten ekstra UV-hus, i opptil en time (tilsvarer IPX8 eller JIS Class 8), støtsikker for å tåle fall fra opp til 2 meter, støvtett, samt kuldesikker ned til -10º C. Kameraet leveres med karabinkrok, slik at det enkelt kan festes på f.eks. en ryggsekk.

Kameraet kommer i to farger, sort & oransje.

Teknisk fullspekket
Kameraet har en CMOS-sensor med 14 millioner piksler og seriefotografering med inntil 10 bilder/sekund. Video spilles inn i Full HD med 30 bilder/sekund og mange brukervennlige funksjoner finnes innebygget, slik som;  
 

”Motion detection” – kameraet starter opptak automatisk når noe beveger seg foran kameraet). 

”Loop recording” – kameraet spiller inn kontinuerlig, og skaper videofiler på valgfritt fem eller ti minutter.

”High-speed movie” – kameraet tar opp highspeed video for avspilling som slow-motion. 

”Time-Lapse movie” – kameraet lager selv Time-Lapse filmer (intervall video).

 

Videre har kameraet fire valgbare bildevinkler, Vidvinkel (160º), Medium (tilsvarer normalobjektiv), nærbilde og undervannsinnstilling. I undervannsinnstilling gis en bildevinkel på ca. 97º.

 
Smartphone-support
Gjennom å installere en WG-M1 dedikert app kan kameraet styres fra en smartphone eller nettbrett. Foruten å styre mange av kameraets funksjoner som f.eks. start, kan man også se på opptak i sanntid, samt overføre bilder og video trådløst.

Tilbehør
Kameraet leveres med karabinkrok og et feste for dobbeltsidig tape som gjør det enkelt å montere kameraet på de fleste underlag.

Utover det kommer en mengde tilbehør som ekstrautstyr, som f.eks.; 

·         O-MA1531 WG Grip Adapter – gir WG-M1 et sikkert grep, et perfekt tilbehør når kameraet skal holdes i hånden med hansker. 

 102804

·         O-MA1532 WG Angle Adapter – ved hjelp av dette tre-delte tilbehøret kan kameraet justeres i en eksakt vinkel. 

102805 

·         O-CM1532 WG Adhesive Mount – dette tilbehøret fungerer slik som det medfølgende festet for dobbeltsidig tape, men med en bredere overflate, og enda sikrere feste, for mer ekstreme aktiviteter.

 102799

·         O-CM1533 WG Wrist Strap Mount – designet for å montere kameraet rundt armen eller andre rørformede gjenstander. 

102800 

·         O-CM1534 WG Peg Mount – designet for å montere kameraet på bakken, perfekt for å filme en golfsving. 

 102801

·         O-CM1535 WG Magnet Mount – gjør det enkelt å feste kameraet på metallgjenstander. 

102802 

·         O-CM1536 WG Helmet Strap Mount –rem for å feste kameraet på en hjelm.

 102803

Pris og levering 

Ricoh WG-M1 vil koste
 kr 1995,- og kan bestilles her