Produktoversikt

Fårø 7.-10. april 2016

Publisert 02.02.2016 11:32

Fårø
PentaxAcademy_Fårö_banner
En fotoreise for de som ønsker å fordype seg i prektig landskap under veiledning fra naturfotografene Sven Persson og Martin Borg. Tre dager med fotografi i praksis og teori, samt bildebehandling i Fårös vakre og dramatiske landskap.

Kursleder Martin Borg har en kandidatgrad i journalistikk, og deler tiden sin mellom foto og freelance journalistikk, og driver et forlag. Martin er medlem av PhotoNatura, en samling av naturfotografer. Naturfotograf Sven Persson har mange års erfaring som profesjonell fotograf, med stor kunnskap om avansert bilderedigering. Sven er medlem av både PhotoNatura og Naturfotografene, så du kan være sikker på å ha tilgang til omfattende kunnskap under kurset.

Fra Focus Nordic AB vil produktspesialist Lasse Ericson dele sin kunnskap om det profesjonelle utstyret du vil få tilgang til under kurset - PENTAX 645Z med ekstrautstyr. Du betaler selv for reisen til og fra Gotland med fly eller båt. Kursavgiften omfatter transport til og fra

Vi behandler søknadene i den rekkefølge vi mottar dem, og det er et begrenset antall plasser til 12 deltagere, minste antall er 6. Merk at din plass først er garantert når kursavgiften er betalt.

Søknad kan lastes ned her
Vi må motta din søknad senest 26. februar, men vi fordeler plassene etterhvert som søknadene kommer inn. Ved fullbooking forbeholder vi oss retten til å avvise en søknad. Vi oppretter en venteliste i tilfelle avbud.