Produktoversikt

Pentax fullformat

Publisert 04.02.2015 23:04

Pentax_fullframe

Pentax lanserer fullformatkamera og to nye objektiver.

Objektivene er i tillegg forberedt for det nye fullformatkameraet!

Pentax fullformat

Pentax øker sitt sortiment av objektiver med et 70-200mm F/2,8 og et 150-450mm F4,5–5,6. Man annonserer dessuten et fullformatkamera for levering senere i år.

 

HD Pentax-D FA* 70-200mm F/2,8 ED DC AW

PentaxHD D FA70-200mmf2.8

Stjernen i produktbetegnelsen indikerer at dette objektivet inngår i Pentax *-serie, og holder en ekstremt høy kvalitet. En lyssterk telezoom for krevende fotografer som vil ha det beste.

Linseoverflatene har Pentax avanserte antirefleksbehandling, bl.a. Aero Bright Coating, som gir høyest mulig lysgjennomgang, samtidig som uønskede reflekser minimeres. Frontlinsen er dessuten utstyrt med smussavvisende SP-coating (Super Protect), som gjør det lett å holde rent.

Objektivet er også utstyrt med det nye ”Quick-Shift-Focus”-systemet, som gjør at man raskt veksler mellom tre ulike modi; QFS/A, QFS/M og MF, uten å fjerne blikket fra motivet.

QFS/A er en modus som prioriterer autofokus, men lar brukeren finjustere skarpheten etter at autofokuseringen er klar. QFS/M er også autofokus, men lar brukeren påvirke fokuseringen manuelt når som helst. Veksler man til MF er fokuseringen helt manuell.

Objektivet er værsikret for å passe sammen med alle værsikrede kameramodeller fra Pentax. Den innebygde autofokusmotoren er rask og stillegående.

 

HD Pentax-D FA 150-450mm F/4,5–5,6 ED DC AW
Pentax_HD D FA 150-450mmf4.5-5.6

En supertelezoom som på et kamerahus som f.eks. K-3 får en brennvidde tilsvarende (i 35mm format) hele 230–690mm.

Selv dette objektivet er utstyrt med den aller beste antirefleksbehandlingen, er værsikret og har det nye ”Quick-Shift-Focus”-systemet. Innebygget rask og stillegående autofokusmotor.

Pentax fullformat DSLRDet nye fullformat-kameraet er enda ikke navngitt, men vil ha K-fatning presis som øvrige Pentax-modeller. Det kommer også til å være kompatibelt med alle DA-objektiver ved hjelp av en APS-C beskjæringsfunksjon.

HD Pentax D FA* 70-200mm F/2,8.
HD Pentax D FA 150-450mm F/4,5–5,6

Pentax DSLR fullformatkamera er planlagt klart for levering mot slutten av året.
PS! Vi tar imot forhåndsreservasjoner på linken nedenfor. 

Pentax fullformat reservasjon.