Produktoversikt

WG-30 og WG-30W

Publisert 09.10.2014 16:46

 WG-30_and_WG-30w2

Ricoh/Pentax fortsetter sin satsning på kameraer og på segmentet for tøffe, robuste vanntette modeller.

Nye WG-30 som er en etterfølger til WG-20, men mer enn bare en oppdatering, kommer i to modeller, WG-30 og WG-30W, sistnevnte med innebygget Wi-Fi for kommunikasjon med smarttelefoner.

Enda tøffere
Sammenlignet med forgjengeren er WG-30 enda tøffere, og kan nå brukes ned til 12 meters dyp i opptil 2 timer (vanntetthet tilsvarende IPX8 eller JIS Class 8). Den tåler også fall fra opptil 1,5 meter, og tåler et trykk på 100 kg og kulde ned til -10º C.

Teknisk fullspekket

Kameraet har en nyutviklet bakbelyst CMOS-sensor med 16 millioner piksler og en helt ny prosessor som gir store forbedringer i bilderesultatet, både når det gjelder stillbilde og video. Video-opptak i Full-HD.
Den populære makro-funksjonen, med belysning bestående av 6 LED-lamper plassert rundt objektivet, og enestående nærgrense, finnes fortsatt fra tidligere WG-modeller.

Støtte for smarttelefon

Ved å laste ned en dedikert app kan kameraet (WG-30W) styres fra en smarttelefon eller et nettbrett. Foruten å styre mange av kameraets funksjoner som f.eks. utløser, kan man også se på video-opptak i sanntid, samt laste over bilder og video trådløst.

Tilbehør
Kameraet leveres med karabinkrok for enkelt å kunne feste det på bæresele eller beltet.

Pris og levering
WG-30 vil leveres i midten av november og WG-30W en måned senere,
Kameraene kan bestilles her

Ricoh WG-30: pris: kr 2.595,- inkl. mva. 
Ricoh WG-30W:  pris: kr 2.795,- inkl. mva.