Produktoversikt

Ricoh Theta SC2

Publisert 23.11.2019 15:01
RICOH-THETA_SC2-Banner
Ricoh Theta SC-2
er et nytt brukervennlig 360-kamera, perfekt for alle som vil oppleve de fantastiske mulighetene som oppstår ved å avbilde omgivelsene i 360°, og liker å dele det på sosiale medier.

theta banner
Man kan også streame direkte fra kameraet ved hjelp av en smarttelefon. Verden er ikke firkantet eller rektangulær, så hvorfor begrense deg til den visningen i bildene og videoene dine?
 
Siden introduksjonen av verdens første håndholdte 360-kamera i 2013 har Ricoh vært en av de ledende produsentene. Bruken av 360-kameraer øker kontinuerlig, og nå lanseres en etterlengtet oppgradering til den populære Ricoh Theta SC. Lanseringen av den nye Theta SC-2 gjør Ricoh 360 tilgjengelig for alle. Den er liten nok til å ha i lommen, men klarer likevel å ta sfæriske bilder av høy kvalitet og å filme i 4K-oppløsning.
 
Kameraet har flere ulike fotograferingsmodus som b.la. "Face", som gjenkjenner ansikter og automatisk gir fine hudtoner, "Night View" er et modus for fotografering etter solnedgang, som reduserer støy i bildene dine også ved svakt lys. I tillegg kan kameraet brukes som et live-bloggkamera, og det er lett å koble det til en smarttelefon via Bluetooth eller trådløs LAN for fjernstyring.
 
Dette er det perfekte kamera for alle som liker å dele bilder og video på sosiale medier, og for de som er
nysgjerrige på hvordan det fungerer med 360-fotografering.

Kameraene kan leveres fra midten av desenber 2019 
 
Sammendrag og viktige egenskaper:
 
  • 4K video 30 bps
  • Flere fotograferingsmodus
  • Finnes i 4 lekre farger (rosa, blå, beige, hvit)
  • App for redigering av 360° bilder og video
  • Kan brukes som et live-bloggkamera
  • Lett å bruke
  • Forbedret bildesensor og prosessor
Ricoh Theta SC2 banner
RicohThetaSC2 banner